Специални

Колко важен е огънят

Колко важен е огънят
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Въпреки че отмина, Денят на мъртвите е емблематичен празник в нашата култура, който остава известно време и година след година става толкова актуален, че преминава граници. За няколко нощи Мексико е заобиколен от ореол на парти и цвят, празнуване на живота и среща с починалите, за които се смята, че ще се върнат в нашия свят за един ден.

През два дни приносите, черепите, хлябът на мъртвите, цветята cempasúchil и декорациите са постоянни, а огънят е най-важният ресурс, защото предизвиква светлината на пътя за скъпи същества В допълнение, значението му е свързано с любов, събиране и жизненост, които носи на всички хора.

Знаете ли, че?

В проучване, проведено през 2023 г. от Kantar, беше разкрито, че 90% от мексиканците планират празненство у дома в памет на своите починали, докато 81% поставят олтар, за да отпразнуват тези, които са били част от техните семейства и са си тръгнали.Поради тази причина и като част от празнуването на един от най-важните обичаи в Мексико, BIC lighters представя ново място, което подчертава всички начини за правилно използване на огъня ежедневно и ви напомня, че докато пламъкът свети, ние няма да забрави онези, които напуснаха този свят.

Огънят ще продължи да бъде жизненоважен в нашето ежедневие и BIC иска да присъства, така че хората да продължат да се наслаждават на всички тези моменти.

За повече информация относно Bic посетете: www.bicworld.com или ги последвайте в LinkedIn, Instagram, Twitter или YouTube.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: