Знаменитости

Хари Стайлс е на разположение отново

Хари Стайлс е на разположение отново
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Оказва се, че бившият One Direction и Оливия Уайлд са прекратили връзката си. С други думи, Harry Styles е достъпен и безплатен.

От Алберто Рохас Егилуз

В края на миналата седмица тръгна много силен слух, че Хари и актрисата и режисьор Оливия Уайлд се разделят. Вече е официално: Хари Стайлс е на разположение. Както знаете, авторът на „Кино“ и режисьорът на „Не се притеснявай, милият“ живееха заедно от няколко години и въпреки че не го прекъснаха както трябва, се говори, че си вземат „пауза“ (колко пъти сме го чували? ).

Очевидно не е имало викове или хейтване, а по-скоро беше направено по взаимно съгласие и по много цивилизован начин. Причината за това разстояние? Според източник на People всеки има различни приоритети в момента, на които трябва да се посвети.

Тези приоритети, в случая на Хари, може да са, че той е на турнето си Love on Tour, което минава през Мексико в момента (той има представление само днес и утре вечер във Foro Sol в Сиудад де Мексико) и тогава ще продължи до Латинска Америка и северните щати. До 2023 г. тя ще го продължи в Азия, докато Оливия трябва да остане в Лос Анджелис, защото там живеят децата й.

Изображението е взето от Instagram: @harrystyles

Видяхме, че идва

Признахме, че бяхме малко изненадани от тази новина, защото изглеждаше, че Хари и Оливия са се сблъскали преди няколко месеца, когато филмът Не се тревожи, скъпа, с участието на автора на As It Was, беше пуснат на Венецианския кинофестивал. Там те изглеждаха много далеч, въпреки че мнозина го отдадоха на факта, че искат вниманието да бъде насочено към филма, а не към тях.Мина време и те бяха видени по много начини много нежни, докато тази седмица бомбата не беше хвърлена.

Дали е просто почивка или не е нещо, което ще видим с течение на времето. Засега Хари Стайлс отново е на разположение, така че със сигурност ще стане най-горещият ерген в света. Ако искате да знаете плановете и проектите на Хари Стайлс, посетете www.hstyles.co.uk Също така проверете: https://www.tuenlinea.com/celebridades/harry-styles-en-el-ojo-del-huracan/ https: / /www.tuenlinea.com/celebridades/en-su-nuevo-video-harry-styles-se-convierte-en-sushi/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: