Филми и сериали

Зад сексуалния живот на студентките

Зад сексуалния живот на студентките
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Първият сезон на този сериал на HBO Max предизвика фурор. Неговите главни герои Амрит Каур и Полин Шаламе ни разказват какво е било да си част от този сериал и какво ни очаква във втори сезон. Вижте какво се крие зад сексуалния живот на студентките.

От Алберто Рохас Егилуз Ако сте се забавлявали с първия сезон на „Сексуалният живот на колежанките“, изчакайте да видите втория. В това интервю Амрит Каур, който играе Бела, и Полин Шаламе, която играе Кимбърли, ни разказват какво да очакваме от втория сезон на сериала, чиято премиера предстои по HBO Max. Ето какво ще стои зад сексуалния живот на студентите .

Какво мислите за реакциите на хората към първи сезон на сериала?

Амрит Каур: Беше страхотно! Чувствам се благословен да получавам страхотни отзиви. Какво мога да кажа? Толкова съм щастлив, че хората го харесаха, че успяха да се идентифицират с героите и че се почувстваха овластени от тях.

Полин Шаламе: Да, чувствам се същото като Амрит, толкова щастлива и благословена да оживявам думите на Кимбърли Финкъл. Работихме усилено върху това. Мозъците и телата на толкова много хора са вложени в създаването на това шоу, за да бъде добре прието, така че се чувства наистина добре. Това също се възприема като случайност в известен смисъл, защото много шоута имат толкова много хора, които работят усилено върху тях и не се приемат по същия начин.

Covid ограниченията бяха облекчени от първия сезон, какво беше да работиш на снимачната площадка този път?

AK: Това помага дори когато действаме, защото сме запознати с границите на другите, какво харесва всеки и какво кара хората да се чувстват комфортно, просто не е така вече страшно.

PC: Covid беше пречка за първия сезон, но мисля, че се възползвахме максимално от него. Във втория сезон се чувствах като да се върна към нещо, малко по-нормално от преди Covid. Този път ни позволи да видим себе си в работата си по различен начин. Беше много интересна промяна от първия сезон към втория.

С кои герои се идентифицирате най-много?

AK: Идентифицирам се повече с Бела, моя собствен характер, особено с нейното началство, което понякога може да е досадно за другите хора. Мисля, че Бела е много по-смела от мен в много отношения, научих много от желанието й да бъде най-забавната в стаята, мисля, че това е привлекателно качество, така ще спечеля момчетата. Тя е много по-смела от мен в изследването на своята сексуалност. Бела не се интересува от етикетите относно нейната сексуалност, тя просто иска да я изследва. Идентифицирам се с много неща, тя ме научи да бъда по-смел с качествата, които притежавам.

Амрит Каур съживява Бела в сериала. / Снимката е предоставена от HBO Max

PC: Аз се идентифицирам с Кимбърли. Много от моите собствени преживявания в колежа отразяват нейните. Освен това хубавото при правенето на втори сезон е, че опознаваш героя повече, това се случва много инстинктивно за мен, когато играя Кимбърли.

Полин Шаламе е Кимбърли. / Снимката е предоставена от HBO Max

Мнозина се идентифицират с програмата поради различните видове представяне на сексуалност, раса и увреждане, защо беше толкова важно за вас да се включите в този проект?

AK: Има предавания, които имат така наречения стандартен герой, където поставят герой от всяка раса или сексуалност, но можете да видите, че те са създадени само за че.Това, което ми харесва в представянето на това шоу е, че е наистина мултикултурно, не е насилствено. Това е естествено представяне на това как би изглеждал един университетски кампус днес.

PC: Съгласен съм с Амрит. Мисля, че невероятното в шоуто е, че има толкова много измерения на различните хора в шоуто. Това е нещо, което шоурънърът, сценаристите и продуцентите правят много добре. Когато нещо важно се случи с герой, като някои неща, случили се в първия сезон, това събитие често ще бъде изследвано в много епизоди. Така че това е нещо, което мисля, че играе роля в това, което Амрит казва, че ние не сме обикновени герои.

Снимката е предоставена от HBO Max

Програмата е много забавна, същите ли бяха снимките?

AK: Мисля, че най-смешните моменти се случват по време на четенето, защото тогава за първи път чуваме сценария.Най-много се смях в краткия епизод на King. Имаше и период, когато трябваше да ядем кисело мляко. Алия не обича хората да слагат неща в устата си, още по-малко да ги ядат много бързо и трябваше да го направим много бързо. Това накара Алия да се гади, беше толкова забавно.

PC: Мисля, че пълното четене винаги е забавно, защото тогава за първи път хващаме в ръцете си сценариите. Имам някои спомени за нас четиримата в трапезарията и има бърз диалог напред-назад, имаше моменти, когато някой направи грешка, смеехме се и беше трудно да си върнем концентрацията.

Как мислите, че хората ще реагират на новия сезон?

AK: Мисля, че сериалът стана по-дълбок. Бела се промени много от първия сезон. Тя премина през много в края, беше сексуално насилвана, така че взе решение на Деня на благодарността, че трябва да се промени.Това не е най-благородният подход, но тя е на тактика за отмъщение, тя иска да бъде алфа жената. Това е съзнателен избор, така че енергията ви ще се промени този сезон. Ще видим какво мислят хората за това.

PC: Сега намираме героите за по-нюансирани. Мисля, че сериалът намери своя ритъм. С първия сезон на всичко опознавате героите и ситуациите. Сега знаем какво работи добре в първия. Това ще бъде по-практикувана версия, така че се вълнувам да я споделя. Работихме много усилено в продължение на месеци и се вълнувам да видя как хората реагират.

Не забравяйте, че можете да видите първия сезон на Сексуалния живот на студентите на https://www.hbomax.com/mx/es Вижте също: https://www.tuenlinea.com/celebridades/noah - centineo-cambia-de-papeles/ https://www.tuenlinea.com/entrevistas/merlina-version-jenna-ortega/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: