Специални

Най-добрите спомени от наградите Tú

Най-добрите спомени от наградите Tú
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Измина почти седмица от връщането на нашите награди, а ние все още говорим за наградата и супер шоуто, което направихме. Това са най-добрите спомени, които са ни останали от наградите Tú 2023.

От Алберто Рохас Егилуз

Наградите Tú Awards 2023 бяха много специални за всички, защото това беше събитието, с което се завърнахме, за да видим лично лицата, прегръдките, смеха и хубавите моменти. Това са някои от моментите, които ни накараха да вибрираме най-много тази нощ.

Оранжевият килим беше невероятен

Пристигането на всички наши гости беше историческо. Вижте този списък: Рафа Полинезио, Домелипа, Ел Борего де Ла Гранха, Кевлекс, Ана Емилия, Брианда Деянара, Софи Мата, Род Контрерас, Игнасия Антония Сон, Сесар Пантоха, Карол Кастро, Сесия Лоаиза, Катя Влогове, Юриелкус Охеда, Валерия Рамирес и Правилата, между другото.Това може да се нарече начало с десния крак.

Преди да предизвика сензация на сцената, Алън Наваро разтърси Orange Carpet.

Проверете също: Tiktoker изброява причините, поради които не иска да има деца

Наградите на Юлерия

Тъй като нашите 14 категории бяха много разнообразни, малко от номинираните имаха шанс да спечелят повече от една награда. Една от тях беше Юлерия, която беше единствената, спечелила няколко награди Tú. Венецуелският инфлуенсър спечели Parejita + cute и Корица на годината. Очевидно всички на главната сцена на водния парк Aqua Nick в хотел Nickelodeon в Ривиера Мая избухваха в аплодисменти всеки път, когато Юлерия беше посочена. Оттук ви аплодираме отново.

Така или по-ясно?

Зрелищни мюзикъли

Нещо, което украси вечерта, беше шоуто, което имахме на наградите Tú. Основната сцена бе открита по грандиозен начин от Paulina Goto. Последваха другите ни гости, които го разиграха на сцената: София Мата, Пикус, Ана Емилия и Алън Наваро. Те също ни накараха да прекараме една незабравима нощ.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1497400457412861

Това бяха едни от най-добрите спомени от наградите Tú Awards 2023. Благодарим на всички, които превърнаха това завръщане в събитие, което ще остане завинаги в спомените ни.

Проверете също: Ялица Апарисио е полиглот. Джеси Родригес, моделът с големи размери, който иска да бъде Miss Airline Universe, разделя мненията, защото не позволява на модел с големи размери да се качат на нейния самолет.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: