Любов

Домелипа прави ли премиера на футболна звезда? Ето клюките.

Домелипа прави ли премиера на футболна звезда? Ето клюките.
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Видеоклипове се разпространяват на инфлуенсъра и футболист, който беше на Световното първенство в Катар, прекарвайки страхотно време заедно миналия уикенд на концерта на Bad Bunny. Домелипа прави ли премиера на галантен? Ето какво знаем за него.

От Алберто Рохас Егилуз

Домелипа беше видян на трибуните на катарските стадиони да подкрепя мексиканския отбор. Това, което не знаехме е, че изглежда, че той аплодира за нов водещ мъж. Оказва се, че миналата събота е била кошмар за много фенове на Bad Bunny, които са чакали с години да го видят на живо и че точно в един час не са могли да влязат на стадион Azteca заради проблема с клонираните билети. Сред късметлиите, които успяха да го видят без проблем, бяха Домелипа и футболистът на мексиканския отбор Кевин Алварес, които любопитно бяха заедно.

Разбрахме за това от няколко видеоклипа, които бяха качени в мрежата. При някои от тях не се забелязва съвсем, че са те, защото се закачаха и с други приятели.

https://www.tiktok.com/@page.bardocheck/video/7175648463185612038

Но има и други, където се открояват малко по-добре, като този.

https://www.tiktok.com/@page.bardocheck/video/7175906604464835846

Слуховете се развихриха още повече, защото Bad Bunny предложи афтър парти за приятелите си след концерта си в клуб в Мексико Сити, а сред тях бяха Домелипа и Кевин Алварес заедно.

https://www.tiktok.com/@page.bardocheck/video/7175912288342379781

Никой от тях не е казал нищо за това, така че колкото и видеоклипове да се разпространяват, не можем официално да кажем, че Domelipa дебютира като главна роля. Това, което е сигурно е, че Кевин получава предложения от много европейски отбори да играе с тях и инфлуенсърът е много зает, така че ако ухажването бъде уредено, те ще трябва да направят място, за да се виждат от време на време.

Следвайте domelipa! Instagram: https://www.instagram.com/domelipa/ TikTok: https://www.tiktok.com/@domelipa?lang=es Вижте също: https://www.tuenlinea.com/celebridades/domelipa- tiktok -mejores-momentos/ https://www.tuenlinea.com/celebridades/domelipa-linea-de-ropa-shein-2022/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: