Музика

Мануел Туризо ни показва своята грандиозна 2023 г.

Мануел Туризо ни показва своята грандиозна 2023 г.
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Тъй като не беше доволен от почти перфектната година, колумбиецът обяви, че през 2023 г. ще издаде третия си албум, който ще се казва 2000. Междувременно Мануел Туризо ни показва своята грандиозна 2023 г.

От Алберто Рохас Егилуз

Друг художник, който имаше страшна година, беше колумбиецът Мануел Туризо. Вижте всичко, което се случи с него през 2023 г. Очакваме, че успехът му е невероятен.

Неговата силна карта: Бачата

Сега да, Мануел Туризо ни показва своята грандиозна 2023 г. Тази година, която е на път да приключи, Мануел я започна със своя сингъл De 100 a 0, който имаше 8,3 милиона гледания в YouTube. Въпреки че цифрите му звучат впечатляващо, най-добрата за 2023 г. за колумбиеца е La bachata, която освен че е първата му песен в този жанр, е една от най-слушаните в света.Благодарение на La bachata Мануел имаше платинени записи в Испания, Мексико, Аржентина и Колумбия, както и диамантени и златни записи в Перу, Централна Америка и дори Швейцария.

В дигиталните платформи има повече от 294 милиона гледания. Беше номер едно в класацията на Billboard Latin Airplay в продължение на 26 седмици и също така заемаше това място в Spotify Аржентина, Боливия, Чили, Коста Рика, Еквадор, Салвадор, Гватемала, Хондурас, Мексико, Никарагуа, Панама, Парагвай, Перу, Уругвай, Испания , Уругвай и Венецуела. В допълнение, Bachata завърши на осмо място в списъка Billboard Global 200, второ в Top Latin Songs на Spotify и четвърто в Global Top 50.

Благодарение на Бачата, Мануел пее с Coldplay в Колумбия и Аржентина и се появи в The Tonight Show с участието на Джими Фалън, за да потвърди статуса си на международна звезда.

Сътрудничеството

Успехът на Мануел Туризо през 2023 г. също беше споделен, тъй като неговите сътрудничества също звучаха навсякъде.Той записа настоявам с Аким; Каквото и да стане, със Саел Фейд и Анди Ривера; Los Cachos с 21 етаж; Почивки с Луис Фонси; Aurora Remix, с участието на Joshy & Beele; Mal de Amor, с MYA, Pretty с Blessd и Fire; и най-новото му и успешно сътрудничество, което беше с аржентинката María Becerra в Éxtasis. Сингъл, който изглежда следва стъпките на La bachata, тъй като вече беше номер едно в радиото в Мексико и Испания и вече надхвърли 11 милиона гледания в YouTube.

Мануел Туризо завършва 2023 г. с повече от 640 милиона гледания на аудио и видео, от които повече от 73 милиона са само в Съединените щати; Bachata има 294 милиона гледания в YouTube и повече от 1,2 милиона творения в TikTok.

За следващата година колумбиецът няма да седи със скръстени ръце, наслаждавайки се на това, което направи през 2023 г. Той вече обяви издаването на своя албум 2000. Ако 2023 г. е наполовина толкова успешна, колкото миналата година, това ще бъде още една супер година за Мануел Туризо.Следвайте Мануел Туризо онлайн: YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5Jn-9jqrVvKm9Hx0WW8Pgw Instagram: https://www.instagram.com/manuelturizo/ TikTok: https://www.tiktok.com /@manuelturizoz ?lang=es Вижте също: https://www.tuenlinea.com/musica/turizo-becerra-y-maria-becerra-colaboran-en-extasis/ https://www.tuenlinea.com/entrevistas/ maria-becerra -говори-с-нас-за-всичко/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: