Знаменитости

Хари Стайлс погълна годината по свой начин

Хари Стайлс погълна годината по свой начин
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Сред най-важните артисти на 2023 без място трябва да бъде Хари Стайлс по една проста причина: защото годината беше погълната. Вижте всичко, което вашият любим направи само за 12 месеца.

От Алберто Рохас

Тъй като беше в One Direction знаехме, че ще стигне далеч, но това, което направи през 2023 г., беше впечатляващо. Хари Стайлс пое годината, както в киното, така и в музиката. Нека започнем с разказа за неговите подвизи.

На кино

Актьорството не беше нищо ново за Хари, но да го избират за главни роли беше. През септември излезе „Не се тревожи, скъпа“, филмът, в който той участва с Флорънс Пю и режисиран от доскорошната му партньорка Оливия Уайлд.

В рамките на няколко седмици Prime Video пусна My Policeman, друг филм, който дефилира по филмовите фестивали и представя Хари като женен полицай в гей връзка. И в двата проекта работата на британската певица получи много добри отзиви и то с всякаква причина.

В музиката

През май тази година Хари издаде третия си солов албум: Harry's House, който беше феномен както в стрийминг платформите, така и във физическите продажби. Към днешна дата сред 13-те песни в албума те вече имат почти 4 милиарда стриймвания само в Spotify, като As It Was е най-слушаната песен с почти 1,7 милиарда стриймвания.

Също така, два часа след издаването на албума в Apple Music, Harry's House събра най-много потоци през първия ден за поп запис, издаден през 2023 г. на тази платформа. От друга страна, три други сингъла от албума достигнаха топ 10 на Billboard Hot 100: Late Night Talking, Music for a Sushi Restaurant (последното му издание) и Matilda.С това Хари стана първият британски солов изпълнител, постигнал четири едновременни топ 10 хита в класацията. Другите, които направиха този подвиг, бяха Бийтълс през 1964 г.

За да завършим, турнето му Love on Tour 2023 беше едно от най-успешните за годината и той стъпи в Мексико на 24 и 25 ноември във Foro Sol в Мексико Сити с пълни зали. Два незабравими концерта за техните фенове.

В клюките

Когато стигнете до мястото, където е Хари, личният живот престава да бъде личен и започват клюките. Един от най-шумните беше на последния международен филмов фестивал във Венеция, когато той представи Не се притеснявай, скъпа, заедно с актьорския състав на филма. Във видеоклип, заснет от някой, изглежда, че авторът на Матилда плюе по колегата си Крис Пайн. Няколко дни по-късно това беше отречено от представителя на Крис.

Другата клюка е пряко свързана с личния му живот.Наскоро ви информирахме, че след почти няколко години заедно, Оливия Уайлд и Хари решиха да дадат почивка на връзката си. https://www.tuenlinea.com/celebridades/harry-styles-esta-disponible-de-nuevo/.

Любопитно е, че връзката им изобщо не започна много добре, защото когато започнаха снимките на Не се притеснявай, скъпа, Оливия беше омъжена за актьора Джейсън Съдейкис (Тед Ласо) и Флорънс Пю се оказа отчуждена от нея, когато тя разбра, че въпреки че тя играе главната роля във филма, Хари ще спечели повече пари.

Това беше 2023 г. за вашата любима знаменитост. Хари Стайлс погълна годината и никой не можеше да го спре. Ще го направи ли отново през 2023 г.?

Проверете също:

https://www.tuenlinea.com/celebridades/harry-styles-render-tribute-to-a-leyenda/ https://www.tuenlinea.com/celebridades/taylor-swift-lanza-un -video-directed-by-self/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: