Музика

Ангел 22 развесели годината и по какъв начин

Ангел 22 развесели годината и по какъв начин
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Продължавайки с преброяването на артистите, които се отличиха през 2023 г., откриваме този квартет влиятелни хора. Тук ви разказваме как Ангел 22 развесели годината, която е на път да приключи.

От Алберто Рохас

Това беше още една страхотна година за инфлуенсърите, но никой не стигна до квартета Angel 22. София Оливейра (бразилската), Лаура Буитраго (колумбийската), Уенди Сармиенто (кубинската) и Алондра Martinez ( la boricua-dominicana) имаха грандиозна година, в която издадоха няколко от най-големите си хитове до момента.

Най-слушаните сингли

Не ни вярвате? Вижте случая с Гадехо. Този сингъл, заедно с видеоклипа към него, е стриймван и гледан повече от 5,6 милиона пъти на различни онлайн платформи.

Друг пример за неговата супер година е LALALA, която също надмина 5 милиона гледания по целия свят.

Накрая, нейната ритмична балада Para ti е имала не повече от 1,5 милиона предавания, комбинирани само в YouTube и Spotify.

За да затвори годината с разцвет, Angel 22 ни представи коледното си предложение, което беше кавър на песента Mistletoe, която я превърна в класика на времето на Джъстин Бийбър преди няколко години. Тук ви оставяме версията, изпята от Wendii.

Сякаш това не беше достатъчно, калифорнийската певица Беки Джи не само се обяви за фен на групата, но и вдигна ръка да стане техен ментор.

Кралиците на социалните мрежи

В социалните медии Angel 22 оправда статута си на инфлуенсър и завърши с повече от 7,5 милиона последователи в TikTok (TikTok Angel 22) и близо 600 000 последователи в Instagram (Instagram Angel 22).

Така ли е или по-ясно, че Ангел 22 развесели годината на всички? Тук ще ви информираме какво се случва с тях през 2023 г. Те със сигурност ще ви дадат много материал за разговор.

Проверете също: https://www.tuenlinea.com/musica/angel-22-ya-estan-festejando-navidad/ https://www.tuenlinea.com/musica/becky-g-datos- любопитно/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: