Знаменитости

Честит рожден ден Луис Томлинсън, нека празнуваме!

Честит рожден ден Луис Томлинсън, нека празнуваме!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Бившият One Direction получава поздравления от своите фенове чрез социалните мрежи. Какво по-добро време да прегледате някои любопитства за английския певец и да му кажете: честит рожден ден Луис Томлинсън!

От Алберто Рохас

Докато целият свят празнува Бъдни вечер, Луис Томлинсън празнува своя 31-ви рожден ден.Авторът на Out Of My System е роден на 24 декември 1991 г. и сега празнува още един имен ден (в родната му Англия това е вече е на 24) Това е чудесен момент да прегледате някои любопитни неща за бившия член на One Direction. Да започваме!

Той беше най-старият в One Direction

Луис Томлинсън е единственият член на One Direction, или по-скоро бивш член, който навършва 30 години. Хари Стайлс е най-младият на 28, докато Лиъм Пейн и Найл Хоран са на 29.

Той беше професионален футболист

Въпреки че може да не ви се вярва, но в действителност беше символично. След като го видяха на благотворителен мач, английският отбор от четвърта дивизия Донкастър Роувърс му предложи професионален договор, който дава приоритет на артистичната му кариера. Той направи своя дебют на 26 февруари 2014 г. в друг благотворителен мач и изигра 25 минути от второто полувреме.

Той има татуировка 28 на лявата си ръка

Това е тясно свързано с предишната точка. Номерът 28, който Луис е татуирал на средния пръст на лявата си ръка, съответства на номера, който му е даден да играе в Донкастър Роувърс.

Първата му група не беше One Direction

Луис стигна до One Direction в телевизионното състезание X Factor, но това не беше първият му опит в музиката. На 14 години има група The Rogue, където свири на китара. Музиката, която са дошли да правят, е качена в изчезналия MySpace.

Изображението е взето от Instagram / @louis91

Луис Томлинсън не е истинското му име

Фамилното име на певеца на The Silver Tounges не е Томлинсън. Истинското му име е Луис Трой Остин. Семейство Томлинсън го взе от втория си баща.

Сега, след като знаете още няколко факта за любимия си певец, можете да извикате: Честит рожден ден, Луис Томлинсън! Със сигурност вашите добри настроения ще достигнат до него, доколкото е той. Следвайте Луис Томлинсън в Instagram. Вижте също: https://www.tuenlinea.com/celebridades/se-revela-cuanto-dinero-gana-cada-uno-de-los-ex-integrantes-de-one-direction-actualmente/ https://www .tuenlinea.com/celebridades/a-harry-styles-likes-more-music-than-cinema/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: