Знаменитости

Честит рожден ден V! BTS купонясват

Честит рожден ден V! BTS купонясват
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

В Южна Корея вече е 30 декември, така че официално Kim Tae-Hyung вече празнува своите 27 обиколки около слънцето. Честит рожден ден V!

Социалните мрежи полудяха от толкова много фенове на BTS, които искат да поздравят V за неговия 27-ми рожден ден. Ние сме далеч, за да го прегърнем, но можем да му отдадем малка почит в това пространство и да му пожелаем невероятен ден. ще се присъединиш ли към нас Тук имаме някои любопитства за Ким Тае-Хюнг, за да го запомним в този Прекрасен ден. Честит рожден ден V!

V е страхотен музикант

В света на k-pop е обичайно да се намират добри певци, страхотни танцьори, някои композитори и хипер харизматични личности, но само няколко музиканти. Едно от тях е нашето парти днес (е, утре от тази страна на света).V започва да посещава уроци по саксофон още от началното училище и до днес продължава да усъвършенства техниката си. Той дори мислеше да стане саксофонист, но вкусът му към пеенето беше по-силен.

Също така изключителен певец

Гласовата игра на BTS е една от най-интересните в k-pop. До голяма степен те го дължат на V, който е баритон. С други думи, дрезгавият глас достига до най-ниските тонове на групата. Той беше последният член на BTS, разкрит от неговата компания Big Hit и дебютира с BTS на 13 юни 2013 г. Към днешна дата той е изпълнил три песни на BTS сам: Inner Child, Stigma и Singularity.

Актьорството е друга негова сладост

През февруари 2016 г. той направи своя актьорски дебют в историческата драма Hwarang: The Warrior Poet в Южна Корея и участва с песен за саундтрака: It's Definitely You, в която Джин също пее.

Честит рожден ден V!

Както ви казахме, празненствата на АРМИЯТА в мрежите преливат. В YouTube намерихме това видео, което показва как улиците в Южна Корея са били подготвени за рождения ден на V.

Въпреки че няма да видим BTS отново до 2025 г., когато всички членове завършат военната си служба, цялата АРМИЯ купонясва. Оттук изпращаме най-доброто настроение на V за рождения му ден и се надяваме, че ще си прекара страхотно. Вижте също: Документалният филм на BTS V с други корейски звезди на хоризонта Документален филм на BTS и още нещо Бритни Спиърс публично атакува Селена Гомез и след това изтрива съобщението Няма повече BTS до 2025 г. Мрачната връзка между Бритни Спиърс и нейната сестра Джейми Лин BTS е в Мексико! Във версията на Чиби Камила Кабело пресъздава танца на Мерлина и я сравнява с Джена Ортега

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: