Специални

Завръщането на наградите Tú! най-доброто за годината

Завръщането на наградите Tú! най-доброто за годината
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

След две години на пандемия и блокиране, 2023 г. имаше магия. За нас най-доброто от годината беше завръщането на наградите Tú. Струва си да го запомним, защото беше много емоционално да можеш да видиш всички ни отново на живо и в пълен цвят.

Прекарахме няколко години без вашите награди. Всичко беше несигурно за всички до преди няколко седмици, когато успяхме да видим лицата си и да се прегърнем както преди пандемията, в толкова емоционално събитие. Ако сте проследили церемонията по награждаването в нашия акаунт в TikTok (@revista_tu), ще сте разбрали от усмивката на всички, че това е била много специална нощ извън наградите, които бяха дадени. Това беше срещата с любимите ви влиятелни лица и знаменитости, нещо, което си струва да запомните преди края на годината. Това беше завръщането на наградите Tú.

Невероятният оранжев килим

Атмосферата започна с пристигането на артистите и тяхното дефиле през оранжевия килим в хотел Nickelodeon в Ривиера Мая. Ана Емилия, Полинезиос, Пикус и много други бяха видени да се усмихват от ухо до ухо на вълнението да бъдат на живо със своите фенове на наградите Tú. https://www.tiktok.com/@revista_tu/video/7177781076419431686?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7166659955440240134

Големите победители: Юлейра

От 14-те категории, които имахме, момичетата на Юлерия спечелиха две награди: Parejita + Cute и Корица на годината. Беше прекрасно да видя Валерия и Юриелки да дефилират първо през оранжевия килим и след това да приберат наградите си. Техните фенове ги обичат много и с всякаква причина на света. Други победители в тазгодишните награди Tú бяха Domelipa (жена инфлуенсър), Род Контрерас (мъж инфлуенсър), Polinesisos (глобална икона) и Kelvex (Chico Aestethic).Още веднъж, поздравления за всички победители в наградите Tú Awards 2023.

Супер шоуто и завръщането на наградите Tú

Главната сцена на аквапарка Aqua Nick, в хотел Nickelodeon в Ривиера Мая, изглеждаше грандиозно и беше идеалното място не само за церемонията по награждаването, но и за мюзикълите, които предизвикаха искри. Paulina Goto, Sofía Mata, Picus, Ana Emilia и Alan Navarro дадоха всичко от себе си в своите мюзикъли. Затова обраха аплодисментите на публиката, която умираше от желание да ги види на същото място. https://www.tiktok.com/@revista_tu/video/7174872388490759430?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7166659955440240134 Благодарим ви, че бяхте част от наградите Tú 2023 чрез вашите гласове, които направиха любимите ви изпълнители да спечелят. Ще се видим на Tú Awards 2023 с нови изненади! Вижте също: Извадка от това, което Smash и Black Label DC ще ви донесат през 2023 г. Поздравления за победителите от наградите Tú 2023 г. Фин Волфхард: какво трябва да знаете за приятелката му Елси Рихтер Джена Ортега изненада Тиктокер, облечена като Мерлина

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: