Знаменитости

Честит рожден ден на Флорънс Пю! Днес той навършва 27 години

Честит рожден ден на Флорънс Пю! Днес той навършва 27 години
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Флорънс навършва 27 години днес. За да я отпразнуваме подобаващо, препоръчваме тези филми, в които тази супер актриса се е представила отлично. Честит рожден ден на Флорънс Пю!

Без значение дали е историческа драма, филм на ужасите или екшън, Флорънс Пю може всичко. Тук ви оставяме пет филма, в които любимата ни актриса блести. Честит рожден ден, Флорънс Пю!

Midsommar

Нашата Флорънс е интензивна актриса, която не бяга от предизвикателствата, предлагани от терора, като другите. Извадката е в този скъпоценен камък на модерния ужас от 2023 г., в който тя играе Дани, момиче, което току-що е загубило родителите си и което тръгва на пътуване до Швеция на селски летен фестивал с приятеля си и неговите приятели.Това, което изглежда като релаксиращо пътуване, се превръща в кошмар поради садистичните маниери на селяните. Това беше филмът, който накара Флорънс Пю да забележи холивудските продуценти. Към днешна дата не обясняваме защо не е номинирана за Оскар за изпълнението си.

Малки жени

Същата година Флорънс ни показа своята впечатляваща гъвкавост, като изигра Ейми в класическия Малки жени. Тази британска актриса беше съпоставена с велики актьори като Сирша Ронан, Тимъти Шаламе, Ема Уотсън и дори легендата Мери Стрийп. Тук тя наистина получи заслужена номинация за Оскар като поддържаща актриса. Вижте този клип с Timotee.

Черна вдовица

Елена Белова е доказателство, че Флорънс може да се справи с предизвикателството, отправено към нея. Влизането на Pugh във вселената на Marvel като сестрата на Черната вдовица беше грандиозно. Освен че разбра кой живее със Скарлет Йохансон, Флорънс показа, че екшън филмите идват също толкова добре, колкото и драмата.Тук ви оставяме компилация от техните сцени във филма. Прочетете също: Джереми Ренър благодари на мрежите за проявите на обич след инцидента му

Не се притеснявай скъпа

Миналата година Флорънс ни даде едно от най-добрите си изпълнения в ролята на Алис, домакиня, която изглежда има перфектния съвместен живот със съпруга си, роля, която попадна в ръцете на Хари Стайлс. Проблемът е, че малко по малко той осъзнава, че всичко изглежда е илюзия. Флорънс Пю в един от най-добрите си моменти, толкова много, че е сред финалистите за Оскар за най-добра актриса. Ето го в един от най-добрите му моменти от филма.

Чудото

Още едно чудо на актьорската игра на Флоренция от 2023 г. Това е филм от епоха, който можете да намерите в Netflix, където любимата ни актриса играе Либ, ирландска медицинска сестра от средата на 19 век, на която е възложена задачата да провери възможно чудо: момиче, което живее без да яде.Мрачен трилър, в който Флорънс блести отново.

Както виждате, кратката кариера на Флорънс е изпълнена с талант и отлични изпълнения. От тук пожелаваме на Флорънс Пю честит рожден ден на нейния ден. Вижте също: Колко печели Джена Ортега? Къде е семейната къща на Адамс в Мерлина Майли Сайръс хвърля силен намек към бившия си съпруг Лиам Хемсуърт Хари Стайлс НЕ плюе по Крис Пайн Голямото предизвикателство на специалните ефекти на Отмъстителите беше косата на Черната вдовица

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: