Филми и сериали

Outer Banks сезон 3 вече има премиерна дата

Outer Banks сезон 3 вече има премиерна дата
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

След като ни държеше на ръба повече от година, Outer Banks сезон 3 вече има премиерна дата. Това, което е известно досега за този супер сериал на Netflix, го имаме точно тук.

Вторият сезон на този сериал остана най-вълнуващият. Проблемът е, че нямаше продължение през 2023 г., но Outer Banks сезон 3 вече е на път.

Ако все още не сте се разровили във Outer Banks, бързо ще ви кажем какво пропускате. Става въпрос за съперничеството между две групи тийнейджъри: Kooks, които са от висшата класа, и Pogues, които са от работещ произход, но обикновената молба на тази поредица не е класовата борба, а търсенето на съкровище , което носи много мистерия и очаквано много, ама много романтика и страст.Поне това видяхме първите два сезона.

Какво следва за третото?

В случай, че вече сте добре вкоренени в Outer Banks, ние ви казваме, че в тази нова част Pogues пристигат на изоставен остров, който изглежда като рай. Наричат мястото Pogueland и живеят безгрижно, но нещата скоро започват да се променят за Джон Б. (Чейс Стоукс), Сара (Маделин Клайн), Киара (Медисън Бейли), Поуп (Джей Ди), Джей Джей (Руди Панков) и Клео. ( Карлаша Грант), когато разберат, че са в поредния лов на съкровища, който поставя живота им на карта. Pogues изглежда са попаднали в капан, в който също имат всичко срещу тях.

Официално Poguelandia ще бъде открита на 23 февруари / Снимка: Jackson Lee Davis/Netflix

Както ще видите, третият сезон на Outer Banks обещава чакането да си заслужава.Премиерата му е насрочена за 23 февруари в Netlfix. Ето ви, ако го пропуснете. Проверете също: Кимбърли Лоаиза продължава сама Селена Гомес копира външния вид на Инид, от Мерлина Джена Ортега може да влезе в историята на Златните глобуси 5 книги, които трябва да прочетете, ако харесвате Мерлина Ето как беше обучение за върколак, което Ема Майърс трябваше да вземе за Мерлина Ето как реагира Тини Стосел, когато фен докосна пъпа й без нейното съгласие.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: