Музика

Кимбърли Лоайза продължава сама и много повече

Кимбърли Лоайза продължава сама и много повече
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

2023 започва и всичко изглежда ще бъде още една страхотна година за Кимбърли Лоайза, която, далеч от това да се повтаря, сега е сама. Той говори за това и още една малка изненада в своя TikTok.

Ким прави това, което иска повече от шест години и 2023 г. няма да бъде изключение. Първото нещо, което ще направи, е да продължи с датите на турнето Bye Bye Tour, което прави заедно със съпруга си JD Pantoja, с когото мексиканската инфлуенсърка ще стъпи за първи път артистично в САЩ. Освен това очакваме Кимбърли Лоаиза да си тръгне сама много скоро. Може да се интересувате: Това беше презентацията на Кимбърли Лоазия на Tomorrowland 2023. Нейното турне ще премине през четири американски града, като ще започне на 31 март в Чикаго и ще продължи през Ню Йорк, Хюстън и Лос Анджелис. След това той ще дойде в Мексико през април и май, за да свири в Мексико Сити, Гуадалахара, Монтерей, Леон, Ермосийо и Мерида.С това турне Ким и Джей Ди се сбогуват с публиката си като Jukilop, концепцията, която имаха и двамата инфлуенсъри, в която споделяха сцената.

Повече няма да видим Ким и Джей Ди заедно на сцената. / Снимка: Getty Images

И за по-късно

За другата изненада, която Кимбърли коментира, има още една година и това е, че през 2024 г. тя ще започне соло кариерата си, нещо, което не беше направила и умираше да опита. Планът е той сам да издаде нова музика през 2023 г., за да започне турнето си следващата година. Може да ви заинтригува: Гримът на Кимбърли Лоайза, който трябва да копирате. С това Ким радва феновете си, които я поискаха сама на сцената. Знаем, че той ще се справи много добре, защото има много маси и талант. Вижте също: 5 книги, които трябва да прочетете, ако харесвате Мерлина Това беше обучението за върколак, което Ема Майърс трябваше да премине за Мерлина Ето как реагира Тини Стосел, когато фен докосна пъпа й без нейното съгласие .

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: