Музика

Кой е Bizarrap? Тук ви го представяме

Кой е Bizarrap? Тук ви го представяме
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Работата на този аржентински диджей се чува по целия свят, но от вчера за него се говори за колаборацията му с Шакира. Кой е Bizarrap? Ето всичко, което трябва да знаете за него.

Това е един от латино продуцентите, който генерира най-много гледания в Spotify. Синглите, които продуцира, почти винаги от дома му, се слушат по целия свят. Във видеоклипове и снимки той обикновено излиза с шапки и тъмни очила, които покриват лицето му, така че дори собствените му фенове се чудят кой е Bizarrap. Ето пет неща, които трябва да знаете за аржентинския продуцент, който сега прави вълни с Шакира.

Истинското й име е

Гонсало Хулиан Конде и той е на 24 години. Подобно на много рапъри от неговото поколение, той започва да качва своите творения в YouTube на много ранна възраст, което му осигурява договор със звукозаписна компания.Но Bizarrap направи повече пари със собственото си създаване на съдържание, отколкото със звукозаписната компания, която заложи на него.

Снимка: Кристофър Полк/Билборд чрез Getty Images

Стана вирусен благодарение на

Bzrp, както още е известен, трябваше да се раздели на две между училище и работа и почти избухна. Всичко се промени, когато той записа Cuando te veo, със своята сънародничка Ники Никол, сингълът, който стана вирусен през 2023 г.

Кой друг е сътрудничил с Bizarrap?

Звукът на Bzrp стана един от най-търсените. Сред артистите, които са си сътрудничили с него, са Nathy Peluso, Residente и Quevedo. Stay, сингълът, който издаде с испанската певица, вече сочи един милиард гледания и направи Кеведо световна знаменитост.

Какво представляват Bzrp Music Sessions?

Нещо, което отличава Bzrp е, че те не дават заглавия на песните си, а само номера на записната сесия. Ето защо ще го намерите в стрийминг платформи като Quevedo: Bzrp Music Sessions, том 52. Или новият сингъл на Shakira, който предизвиква сензация, е като Shakira: Bzrp Music Sessions, том 53. В допълнение, нейните видеоклипове са точно запис на тези сесии с някои ефекти, които й придават цялата Bizarrap личност. Ето още един пример: Anuel AA: Bzrp Music Sessions, Vol. 46 .

Чудото, което направи с Шакира

За сесията с Шакира, която предизвиква сензация, Bizarrap се опитаха да се свържат с музиката на 80-те и постигнаха експлозивна песен, за която ще се говори дълго време. Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 или A wolf like me is not for guys like you, както също е известно, също носи противоречието на неписаното посвещение, което Шакира направи на бившия си съпруг Жерар Пике и сега скандал възможно плагиатство.

Той е Bizarrap и ще слушате звука му дълго време, това е страхотна новина. Проверете също: Най-добрите мемета от новата песен на Shakira и Bizarrap срещу Piqué Певицата обвинява Shakira и Bizarrap в плагиатство и предлага доказателство Майли Сайръс обяви Flowers, нейния нов сингъл Добри и лоши новини от Bad Bunny Harry Стайлс следва стъпките на един от великите

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: