Музика

Какво ще бъде следващото сътрудничество на Bizarrap?

Какво ще бъде следващото сътрудничество на Bizarrap?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Успехът, който BZRP постигна в най-новите си сингли с Quevedo и Shakira, го направи най-ценения продуцент на момента. Всички искат да работят с него, но какво ще бъде следващото сътрудничество на Bizarrap? Ето някои предложения, които бихме искали да видим.

За Bizarrap да продуцира песен изглежда е синоним на успех. Това, което току-що направи с Shakira и това, което беше правил преди с артисти като Quevedo и Duki, кара въображението ни да се развихри и се чудим какво ще бъде следващото сътрудничество с BZRP. Това са някои от артистите, с които бихме искали да ви видим да работите в близко бъдеще. Нека стискаме палци това да се случи.

C.Tangana

Би било мечта за C. Tangana да записва с BZRP. Снимка: Daniel Pérez García-Santos / Getty Images

Певецът от Мадрид издигна градския жанр на друго ниво благодарение на начина, по който смесва стила си с фламенко и латино музика. Той не е много близо до регетона или рапа, така че ще звучи много интересно за него да обменя идеи с BZRP. Огън със сигурност ще излезе от сътрудничеството между аржентинеца и автора на Too Many Women.

Розалия

Розалия ще бъде бомба с Биза. Снимка: Джеси Грант/Гети изображения

Стиловете им са повече от съвместими. Можете ли да си представите експерименталното фламенко на Rosalía с хип-хоп в стил Bizarrap. Тя прави каквото си иска, без да иска ничие разрешение. Би било най-интересното нещо на света, ако имаше сътрудничество.

Лошо зайче

Представете си какво биха направили Bizarrap и Bad Bunny заедно. Снимка: Кевин Уинтър/Гети изображения

Пуерториканецът е най-голямата градска поп звезда в света, но не може да продължи със същия звук до края на живота си. Сега, след като той каза, че ще си вземе една година почивка (което вече видяхме, че няма да е, защото той ще бъде един от хедлайнерите в Coachella), той може да помисли за освежаване на стила си и Биза може да бъде най-добрият му съюзник. Това са сътрудничествата, които ни карат да мечтаем. С кого бихте искали да направите песен на Bizarrap? Вижте също: Селена Гомез и Дрю Тагарт: това са всички подробности от романса им Това е истинската възраст на учениците на Мерлина Ето как Лиза Мари Пресли подкрепи Остин Бътлър да бъде Елвис Предизвикателството на HotSpanish инфлуенсър се обърка и той беше арестуван в Видео от Гуадалахара показва каква ще бъде Мили Боби Браун след 20 години

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: