Музика

Джаксън Уанг потвърди концерт в Мексико

Джаксън Уанг потвърди концерт в Мексико
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Добра новина за феновете на k-pop: Джаксън Уанг, член на Got7 потвърди първото си посещение в Мексико като солов изпълнител за изпълнение на живо. Тук имаме всички подробности.

Както го чувате: Джаксън Уанг, членът на Got7, потвърди следващото си посещение в Мексико, за да изнесе първия си солов концерт у нас. Представянето му ще бъде на 25 май, а сцената ще бъде Arena Ciudad de México, но не изключвайте да отворят още дати, тъй като този идол от китайски произход е един от любимците на феновете. Съобщението беше направено от самия Джаксън в официалния му акаунт в Twitter, а билетите ще бъдат пуснати в продажба на 27 януари. Може да ви заинтересува: В k-pop войната: BTS или BLACKPINK?

Подобно на други изгряващи k-pop изпълнители, Джаксън започва да записва песни сам, заедно с дейността си с Got7. През септември миналата година той издаде първия си солов албум: Magic Man, с който започна световно турне, което ще премине през Мексико. Нещо, което отличава концертите на Джаксън по време на това турне, е, че той насочва фен от публиката да пее с него. Ако той ще направи същото в Мексико, трябва да сте там, за да имате тази възможност. Представяте ли си? Може да ви заинтересува: Super Junior отвори втора дата в Мексико. Билетите за концерта на Jackson Wang в Мексико влизат в продажба този петък, 27 януари, в 10 сутринта на сайта за супер билети. Спомнете си, че досега китайската певица има само една потвърдена дата, която е 25 май. Вижте също: Запознайте се със заека знаменитост Какво се случи между Дженифър Лорънс и Лиъм Хемсуърт? Ето как изглеждаше Аня Тейлър-Джой преди козметичните й операции Сцената с Котаракът в чизми, за която всички говорят, Майли Сайръс използва Бруно Марс в нейния сингъл Flowers

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: