Знаменитости

Ноа Шнап нападна своите учители

Ноа Шнап нападна своите учители
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Звездата от The Stranger Things продължава да прави заглавия. След като излезе от килера, сега Ноа Шнап се обърна срещу своите учители. Вижте как беше всичко.

Съученик на актьора, който играе Уил в Stranger Things, публикува видео в Tiktok, където Ноа Шнап се нахвърля срещу своите учители. Оказва се, че Ной е използвал посвещението на годишника, който се доставя всеки път, когато учениците завършат учебна година, за да постави силно и ясно послание там към онези, които са отговаряли да го обучават. Може да ви заинтересува: Ноа Шнап от Stranger Things излезе от шкафа. Посвещението гласеше: „На всички учители, които никога не са ме учили на нищо. Втори сезон на Stranger Things, епизод 5, минута 35:08". Видеото стана вирусно и феновете на сериала започнаха да търсят какво точно има предвид Ноа.https://www.tiktok.com/@stuff_1221/video/7190170314289171758?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7166659955440240134

В тази сцена Дъстин, героят на Гейтен Матарацо, моли бащата на Майк (Фин Волфхард) да му каже къде са приятелите му, за да може да отиде да ги търси. Изправен пред отрицателния и дори груб отговор от бащата на приятеля си, Дъстин му казва, че изобщо не му е помогнал.

Може да ви заинтересува: Тайната, която Фин Волфхард пазеше

Социалните мрежи се изпълниха с всякакви коментари по този повод, повечето от които аплодираха актьора. От своя страна Ноа не е коментирал нищо. Както и да е, изглежда, че откакто момчето от Stranger Things навърши 18, той е в новините с всяка своя стъпка и коментар.

Проверете също:

Денят, в който Натали Портман се подигра с голямата си прилика с Мили Боби Браун (и дори се подигра)

Майли Сайръс използва Бруно Марс в своя сингъл Flowers

Какво се случи между Дженифър Лоурънс и Лиъм Хемсуърт, всички подробности около предполагаемата им романтика

Ето как изглеждаше Аня Тейлър-Джой преди козметичните си операции

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: