Знаменитости

Ето как Камила Кабело премина границата, когато беше дете

Ето как Камила Кабело премина границата, когато беше дете
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Историите на хора, които мигрират от Латинска Америка в Съединените щати, карат кожата на всеки да настръхва. Певицата от кубински произход има какво да разкаже. Ето как Камила премина границата със семейството си.

Всеки път, когато Камила изпитва страх, майка й й напомня за едно от най-великите неща, които е правила: пресичането на границата от Мексико до Съединените щати. Сега, когато промотира новия си албум Familia, кубинската певица си спомни в интервю, че е била едва на 7 години, когато е трябвало да прекоси границата с майка си в търсене на по-добър живот. Ще ви заинтересува: Камила Кабело дебютира с нов аспект в The Voice „Тя имаше само малко дрехи в раница, нямаше пари и не говореше английски“, спомня си Камила в програмата Late Късно шоу с Джеймс Кордън.

Ето как Камила пристигна в Мексико

Камила е родена в Хавана през 1995 г. и се премества в Мексико, когато е на 5 години, защото баща й е мексиканец. Две години по-късно майка й решава да премине границата с нея. Намерението беше да се възползва от имиграционната политика, прилагана по това време към кубински граждани, пристигнали в Съединените щати. Певицата, която днес е на 25 години, си спомня, че баща й буквално преплувал Рио Гранде, за да ги настигне по-късно. В интервюто Камила каза, че семейството й е казало, че отиват в Disney World. Единственото, което взе, беше дневникът му и една играчка. Ще ви заинтересува: Камила Кабело е болна, но щастлива

Камила Кабело нищо не я спира. Снимка Стив Дженингс/WireImage (Getty Images

Камила вече беше говорила за проблема пред списание Popsugar Latina. Там той каза, че тогава не е осъзнавал какво се случва, но сега е наясно.„Решихме да започнем от нулата, с няколкостотин долара, дрехите, които носим на гърба си, без семейство в Съединените щати и без идея какво ще се случи на следващия ден“, каза певицата тогава. Ето как Камила прекрачи границата, когато беше съвсем момиче. Днес тя е една от най-известните певици на планетата. Определено светът се върти много. Добре за нея.
Проверете също: Яростта на боговете е отприщена в новия трейлър за Shazam!: Fury of the Gods Cobra Kai се завръща за последния си сезон Another One Bites The Dust, Umbrella и други песни на английски, които бяха смятани за сатанински Премиерата на Vampire Academy наближава Zoey 101 се завръща с всичко и скандал

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: