Знаменитости

Джена Ортега реагира така на смъртта на първата Мерлина

Джена Ортега реагира така на смъртта на първата Мерлина
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

След смъртта на Лиза Лоринг, първата Мерлина, посланията на възхищение и траур в Холивуд не чакаха. Джена Ортега реагира така на смъртта на тази актриса.

Когато Лиза Лоринг за първи път изигра Мерлина през 1964 г., тя създаде невероятен герой, който продължава да учудва хората и до днес. Просто бившето момиче на Дисни взе за основа това, което Лоринг направи преди 58 години, за да направи своя собствена версия на Мерлина. Поради тази причина, след като научи за смъртта му, Джена Ортега реагира, като му отдаде малка почит в своите ролки в Instagram. Съобщението, което изпрати, е, че е "абсолютно съсипана" от новината и че благодари на Лоринг за всичко.

За съобщението си Джена използва снимки на Лоринг като Мерлина. Снимка: Instagram @JennaOrtega

Ще ви заинтересува: Вдъхновението на Джена Ортега да бъде Мерлина почина

Ето как Лоринг помогна на Джена с Мерлина

Въпреки че Лиза Лоринг не седна с Джена Ортега, за да я научи на всички тайни на Мерлина, звездата от сериала на Netflix ни каза, когато я интервюирахме, че се основава на предишни версии на този велик герой, за да направи нейната собствена версия. Дори известната хореография на Мерлина, която всички направиха в Tiktok, се основава на танца, който Доринг направи в епизод на Los locos Addams преди много време, когато дъщерята на Addams научи Ларго да танцува.

&t=53s

Версията на Лоринг за Мерлина е на момиче под 10, което предизвика нежност с черния си хумор. Кристина Ричи във филмите от 90-те беше малко по-възрастна, но тя беше на същия път. Джена е тийнейджърка, която, въпреки че вече не предизвиква нежност, продължава да очарова с киселия си характер и влечението си към тъмното.Ще ви заинтересува: Версия на Мерлина Джена Ортега Мерлина е герой, превърнал се в класика за поколения. Дължим това главно на Лиза Лоринг и Джена Ортега го знае. Проверете също: Supergirl: Woman of Tomorrow ще пристигне в киното на DC Universe Момичетата на Дисни, които доминират света Представяме ви на заешки знаменитости Певци, актьори, спортисти и модели, те са били двойките на Ейза Гонзалес Камило и Евалуна отговарят на слуховете за предполагаемото възпитание на Индиго като небинарна личност

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: