Знаменитости

Ето как ще бъде шоуто на Rihanna в полувремето на Super Bowl

Ето как ще бъде шоуто на Rihanna в полувремето на Super Bowl
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Трябваше да чакаме седем години, за да видим Риана отново на сцената. Тази неделя чакането свърши, тъй като тя се връща с всичко за полувремето на Super Bowl LVII.Когато отборите от Канзас Сити и Филаделфия са в почивката между полувремето, Риана ще излезе на сцената, която ще бъде поставена в играта поле, за да даде шоу от едва 13 минути, в което той ще отдаде почит на карибските си корени.

Според самата певица на пресконференция, затова това шоу е толкова важно за нея, защото иска да представи мигранти не само от родния й Барбадос, но и от целия свят, но преди всичко, черните жени от всички региони на планетата.

Риана ще се завърне на сцената по грандиозен начин.

Разбира се, Риана не даде подробности за песните, които ще пее в неделя, това винаги е изненада от страна на артистите, които правят шоуто на полувремето на Super Bowl. Сигурно е, че това беше най-голямото му предизвикателство: изборът на сетлиста за това шоу.

„Сетлистът беше най-голямото предизвикателство. Решете как да увеличите максимално 13-те минути. Това ще бъде празник на моя каталог по най-добрия начин, по който можехме да го направим.“

Ето защо Риана се съгласи да пее на Super Bowl

Преди няколко месеца, когато разбрахме, че Риана се завръща на сцената след седем години, всички се чудехме защо тя го прави на Super Bowl, а не на турне или в презентация, която е посветена само на нея. Сега знаем причината.
Според това, което той каза на пресконференцията, решението му е било свързано с това да бъде майка, защото въпреки че той дълго време е отсъствал от концерти и се е завръщал на събитие като Super Боул можеше да сплаши. И в двата случая фактът, че тя представляваше мигранти и че синът й можеше да я види, беше достатъчно стимулиращ, за да приеме предизвикателството.Кои сингли ще изпее Риана? Диаманти? чадър ? Любов в мозъка? Вариантите са много, факт е, че това полувреме на Super Bowl ще бъде незабравимо завръщане за Риана.

Проверете също:
Сблъсък на два свята! Първият официален плакат на The Flash пристигна
Историята зад произхода на BLACKPINK
Kenya OS започва своето турне, но това не е всичко
Тейлър Суифт е на път да доминира в SpotifyJackson Wang направи кавър на Shakira Y Bizarrap

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: