Специални

Ето как Саша Кале реагира, когато й казаха, че ще бъде Супер момиче

Ето как Саша Кале реагира, когато й казаха, че ще бъде Супер момиче
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Саша Кале беше непозната актриса за почти всички до преди няколко години, когато беше обявено, че тя ще бъде новото Супер момиче. Филмографията му включваше американски сапунени опери като The Young and the Restless, за които получи номинация за Еми през 2023 г.

Вчера, по време на Super Bowl, се състоя премиерата на първия телевизионен спот за The Flash, филмът, в който Саша ще направи своя дебют като Supergirl и тя изглежда грандиозно.

Няколко часа след излъчването на този трейлър, който между другото, независимо дали харесвате филми за супергерои или не, е невероятен, видеото на Саша Кале започна да циркулира в социалните мрежи, когато тя получи новината чрез Zoom, че е ще бъде Supergilr и нека ви кажем, реакцията й ще направи седмицата ви по-добра.Преди да й съобщят новината, те я питат дали знае как да лети и Саша естествено откача. Трябва да видите останалото.

Можем ли да си спомним момента, в който на Саша Кале е казано, че ще бъде Супер момиче?
Уволнете Езра Милър, но не и нея, моля.
pic.twitter.com/Ah8tziZZy5 - The Friki Cubist ✍?️‍? (@cubismofriki) 13 февруари 2023 г.

В друг туит можете да видите, в допълнение към снимките на Саша, когато й съобщават новините, други, където тя празнува, когато вижда трейлъра на The Flash, който беше излъчен вчера със семейството й.

Отляво Саша получава новината, че е избрана за ролята на Супер момиче в TheFlash
Отдясно тя празнува със семейството си пускането на първия трейлър за филма.
??? pic.twitter.com/hBNWwvfAuA- Алекс DC (@AlexAtlantisDC) 13 февруари 2023 г.

Както можете да видите, вчерашната реакция беше напълно различна. Вижда се щастлива Саша, която вече е усвоила новината и вече се радва на резултата от работата си.Поздравления за Саша за това, че е новото Супер момиче, но и за това, че е първата латино актриса, облякла костюма на супергероиня. Желаем ви успех.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: