Музика

Lapillus е на път да дойде в Мексико и тук ви го представяме

Lapillus е на път да дойде в Мексико и тук ви го представяме
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Само една песен, неговият първи сингъл Hit Ya! , момичетата от Lapillus имаха повече от 5 милиона стриймвания в Spotify и повече от 11 милиона гледания в канала си в YouTube. Това беше писмото му за представяне на света само преди няколко месеца.

След това дойдоха два кавъра: един на Wow BB, от Нати Наташа, Чимбала и Ел Алфа, които пееха с друга к-поп група, TFN; и Не тръгвай още от Камила Кабело. Първата беше изпята на испански, а втората на английски.

Точно през септември Lapillus издаде първото си EP, Girls Round, Part 1 , , което включва пет песни, включително Hit Ya! и още един сингъл, който предизвика сензация: Gratata, който вече надхвърли 5 милиона гледания в YouTube и 1.7 милиона стриймвания в Spotify и преди края на годината те спечелиха първата си награда на Asia Artists Awards.

След като завладяха Азия, сега момичетата от Lapillus идват в Америка на 23 февруари, където ще свирят на наградите Lo Nuestro в Маями, а след това ще дойдат в Мексико Сити

Те образуват Lapillus

Преди да се представите на членовете на Lapillus, трябва да знаете няколко неща: тези момичета могат да пеят на родния си корейски, английски, китайски, японски, испански и тагалог, колко изпълнители познавате, които могат да правят това ? От друга страна, Lapillus е латинска дума, която се отнася до бижу, което променя цвета си в зависимост от посоката на светлината. Тъй като знаем това: нека започнем с въведението.

Те са Sewon. Тя е една от най-красивите и има един от най-добрите гласове в групата.

Haeun е от Южна Корея и танцува с енергия, която много к-поп групи биха харесали.

Беси и Шана, която е от Япония, говорят свободно езиците, на които пеят, включително испански.

Чанти е тази, която има най-много класации в групата, защото е добре позната актриса в родните си Филипини.

Yu е от Съединените щати и е този, който допълва групата.Както ще видите, този интересен микс и неговата музика с толкова много ритъм и енергия скоро ще накарат хората да говорят за Lapillus тъй като те говорят за други страхотни k-pop групи. Изглежда, че е само въпрос на време.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: